Anime Place
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime Place

Iti plac anime-urile sau manga-urile? Atunci alatura-te noua!

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Sugestiile voastre

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Yoruichi
Admin
Yoruichi

feminin
Numarul mesajelor : 47
Varsta : 30
Warn :
Sugestiile voastre Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sugestiile voastre Right_bar_bleue

Data de inscriere : 04/12/2008

Sugestiile voastre Empty
MesajSubiect: Sugestiile voastre   Sugestiile voastre Icon_minitimeVin Dec 05, 2008 3:50 pm

Daca aveti sugestii le puteti posta aici! ^^"
Sus In jos
https://anime-place.all-up.com
Eclipse
Membru

feminin
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 29
Warn :
Sugestiile voastre Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sugestiile voastre Right_bar_bleue

Data de inscriere : 06/12/2008

Sugestiile voastre Empty
MesajSubiect: Re: Sugestiile voastre   Sugestiile voastre Icon_minitimeSam Dec 06, 2008 11:13 pm

Ok!
Cum spuneam la topicul din ''parerile vizitatorilor'': emoticoane noi...am eu cateva si stiu un site cu unele dragute sau cele de yahoo dar astea sunt plictisitoare...

Nu sunt rang-uri? Deloc? Asta ar atrage useri asa ca ori cauta ori cere cuiva ajutorul ori pune macar text (poti organiza un concurs de craciun pe tema asta)

Fa ceva pentru a face forumul original! Poti incepe de la adaugari de lucruri noi inspirate de altundeva pana la creearea unor lucruri originale.

Concursuri sau recompense?

Afilieri?

O zona diverse...?

Incearca sa modifici regula cu postati zilnic fiinca uni nu voi sa se inregistreze tocmai de asta...Nu spun sa o scoti dar fa-o sa arate mai frumos!
icon-urile sunt dragute dar nu ar strica niste butoane si icon-uri pentru mesaje.

Adauga si alte anime-uri si o zona pentru japonia care sa cuprinda si anime in general si manga si j-pop/j-rock...
C
auta niste moderatori (nu pe ochii frumosi) ca sa te ajute mai ales ca uni fani anime refuza sa se inregistreze pe forumuri fara moderatori.

Cam astea sunt lucrurile care ar putea atrage membri! Ma voi gandi si la altele!

Nu sunt buna la dat explicatii...daca ai nevoie de ajutor sa imi spui!
Sus In jos
Yoruichi
Admin
Yoruichi

feminin
Warn :

Sugestiile voastre Empty
MesajSubiect: Re: Sugestiile voastre   Sugestiile voastre Icon_minitimeSam Dec 06, 2008 11:22 pm

Da aici iti dau dreptate o sa reiau din nou forumul de la A la Z.Voi modifica regulile rang-urile ma gandisi eu aseara la ele dar nu prea mai am timp de ele , iar din nou scuza cu scoala voi face . Forumul "Afilieri" a fost dar l-am sters deoarece Star - Anime nu indeplinea toate conditile necesare pt. a se afilia...acum ma pun sa fac zona "diverse" de site-ul de unde sunt emoticoane chiar te rog sa mi-l dai, am nevoie am emoticoane cele de pe messenger dar m-am cam saturat de alea.Mai am de facut la forum destule, ma voi apuca si mai mult sa lucru dar cred ca saptamana viitoare...sa vad de timp.De butoane la fel le voi schimba,cind voi gasi o "baza scurta si usoara". de chestia cu moderatorii poate ca voi face asta dar as dori ca si moderatorii care ii aleg sa fie calumea de exemplu asa am facut pe un forum de-al meu am ales moderatori nuami pt. a ma ajuta ca forumul sa fie activ,bogat in membrii si l-or injosit de nu s-a mai vazut xD...totusi voi cauta
Sus In jos
Eclipse
Membru

feminin
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 29
Warn :

Data de inscriere : 06/12/2008

Sugestiile voastre Empty
MesajSubiect: Re: Sugestiile voastre   Sugestiile voastre Icon_minitimeSam Dec 06, 2008 11:32 pm

Am mai adaugat niste sugestii si sper ca vei lua masuri!
Site-ul ti-l dau mai incolo fiinca acum sunt la Poiana si el e la Breaza si nu stiu adresa...
A...tot sunt aici (nu ma mai duc la nemultumiri)...poti sa modifici descrierea?...E incorecta (am primit cateva reclamatii pe mess)!
Nu ma impusca... affraid
Incorect: ''Iti place anime-urile sau manga?! Atunci nu ezita sa ni te alaturi noua!''
Corect: ''Iti plac anime-urile sau manga-urile? Atunci alatura-te noua/Atunci nu ezita sa ni te alaturi!''
Sus In jos
Yoruichi
Admin
Yoruichi

feminin
Warn :

Sugestiile voastre Empty
MesajSubiect: Re: Sugestiile voastre   Sugestiile voastre Icon_minitimeSam Dec 06, 2008 11:37 pm

Ok!Nu te impusc nu-ti fa griji =)) am schimbat descrierea punand-o dupa cum se vede "Iti plac anime-urile sau manga-urile? Atunci alatura-te noua!''...am scris-o in mare graba si deabea acu' vad ca am scris-o gresit >.<"
Sus In jos
Topaz
Nou venit
Topaz

feminin
Numarul mesajelor : 29
Varsta : 28
Warn :

Data de inscriere : 28/01/2009

Sugestiile voastre Empty
MesajSubiect: Re: Sugestiile voastre   Sugestiile voastre Icon_minitimeJoi Ian 29, 2009 1:15 am

Am si eu cateva sugestii..
Ai putea sa faci o categoria numita : Japonia unde sa pui:lectii de japoneza(as putea preda eu caci am un manual de japoneza Very Happy) , muzica japoneza , filme japoneze..si chestii dastea
In al doilea rand , ai putea adauga niste smileuri dragute si un background pentru forum , un wallpaper mov ai putea pune , s-ar asorta cu tema ^^
Poti sa adaugi si karma la profil, ar fi interesant cu asta
Cam atata deocamndata...ja ne !
Sus In jos
Yoruichi
Admin
Yoruichi

feminin
Warn :

Sugestiile voastre Empty
MesajSubiect: Re: Sugestiile voastre   Sugestiile voastre Icon_minitimeJoi Ian 29, 2009 8:41 pm

Ok, voi lua in considerare sugestiile tale Topaz, le voi face pe parcurs.Multumim!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Sugestiile voastre Empty
MesajSubiect: Re: Sugestiile voastre   Sugestiile voastre Icon_minitime

Sus In jos

Sugestiile voastre
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Place :: ^Administrare^ :: Sugestii-
Mergi direct la: